Genieten op zijn Zeeuws

Gezelligheid kent geen grenzen. Al vele jaren genieten gasten uit Nederland, België en Duitsland van elkaar, van de relaxte Zeeuwse sfeer, van de prachtige vergezichten, de indrukwekkende wolkenluchten en de zeeën van ruimte om ons heen. Ervaar het zelf. 

Genieten op zijn Zeeuws

Ga jij voor een sportieve of een relaxvakantie?

Hou jij van zwemmen, fietsen, duiken of lange strandwandelingen maken? Reserveer dan snel. Het kan hier namelijk allemaal. Ben jij meer van het relaxen, een terrasje pakken of lekker shoppen. Dan kun je je hart ophalen met Zierikzee, Goes en Middelburg om de hoek. 

Ga jij voor een sportieve of een relaxvakantie?

Minicamping Klaverwijk

Lekker op vakantie of er even tussenuit met je gezin!

Wil jij kleinschalig kamperen op Noord Beveland en wil je genieten van de ruimte, de rust en de vele activiteiten die het eiland te bieden heeft? Dan voel je je snel thuis op minicamping Klaverwijk. We hebben alles in huis op jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Ga eens lekker fietsen in de omgeving of ga heerlijk zonnen of uitwaaien op één van de vele stranden. De keuze is reuze! In de directe omgeving vind je ook historische plaatsen als Veere, Zierikzee, Middelburg en Goes, waar je naar hartelust cultuur kunt snuiven of lekker kunt eten in de vele restaurantjes. Ben je geïnteresseerd in de Zeeuwse strijd tegen het water? Bezoek dan zeker eens de Delta werken op Neeltje Jans. Het is slechts enkele minuten rijden hier vandaan. Vind je het leuk om nog meer tips te ontvangen? July en Adriaan Hartog helpen je graag, want dat is de persoonlijke service van Klaverwijk. Welkom !

 

De gast op nummer één

Wat onze gasten zeggen

Partners: