Genieten op zijn Zeeuws

Gezelligheid kent geen grenzen. Al vele jaren genieten gasten uit Nederland, België en Duitsland van elkaar, van de relaxte Zeeuwse sfeer, van de prachtige vergezichten, de indrukwekkende wolkenluchten en de zeeën van ruimte om ons heen. Ervaar het zelf. 

Genieten op zijn Zeeuws

Speciaal verharde en zeer ruime camperplaatsen

Heerlijk met de camper genoten aan het Veerse Meer of aan de Oosterschelde? Kom dan overnachten op één van onze ruime en gezellige camperplaatsen. Alle benodigde comfort en speciale voorzieningen voor campers zijn aanwezig. Je staat gezellig tussen andere kampeerders. 

 

Speciaal verharde en zeer ruime camperplaatsen

Minicamping Klaverwijk

Lekker op vakantie of er even tussenuit met je gezin!

Wil jij kleinschalig kamperen op Noord Beveland en wil je genieten van de ruimte, de rust en de vele activiteiten die het eiland te bieden heeft? Dan voel je je snel thuis op minicamping Klaverwijk. We hebben alles in huis om jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Ga eens lekker fietsen in de omgeving of ga heerlijk zonnen of uitwaaien op één van de vele stranden. De keuze is reuze! In de directe omgeving vind je ook historische plaatsen als Veere, Zierikzee, Middelburg en Goes, waar je naar hartelust cultuur kunt opsnuiven of lekker kunt eten in de vele restaurantjes. Ben je geïnteresseerd in de Zeeuwse strijd tegen het water? Bezoek dan zeker eens de Delta werken op Neeltje Jans. Het is slechts enkele minuten rijden hier vandaan. Vind je het leuk om nog meer tips te ontvangen? July en Adriaan Hartog helpen je graag, want dat is de persoonlijke service van Klaverwijk. Welkom !

 

De gast op nummer één

Wat onze gasten zeggen

Partners: