Plaatsen in de buurt

Goes
Al in de 10e eeuw na Chr. woonden er al mensen in Goes en sindsdien is er heel veel gebeurd in deze kleine Zeeuwse stad met een compact en gezellig stadscentrum. De grote Markt kent vele terrassen, waar je tot in de late uren kunt genieten van Zeeuwse gezelligheid. Ga ook vooral een kijkje nemen in het prachtige stadhuis en de 2 grote kerken. 

goes

Veere
In voorbijgaande eeuwen was Veere een machtige handelsstad, die gelegen was aan het Veerse Gat. In de haven is menig Schots schip met kostbare lading gelost. Vandaag de dag ligt de haven vol met hedendaagse jachten. Een lust voor het oog.

veere

Middelburg
Hou je van veel historie, intieme pleintjes, leuke straatjes en gezellige café's? Ga dan zeker Middelburg ontdekken, hoofdstad van Zeeland. Deze middeleeuwse stad kent een ongelofelijke rijke historie en heeft maar liefst 1.100 rijksmonumenten.

middelburg

Zierikzee
Het historische Zierikzee staat ook garant voor een mooie dag uit. Lekker shoppen in het winkelhart, snuffelen in de vele kleine boetiekjes, rondstruinen op de weekmarkt (donderdag). Ga je liever cultuur snuiven? Maak dan een rondwandeling met een stadsgids en ontdek de vele schatten, die Zierikzee rijk is. Moe en voldaan? Vergeet dan niet plaats te nemen op één van de vele terrassen en proef van de Zeeuwse delicatessen.

zierikzee

Vlissingen
Hou je ervan om te paraderen langs de promenade. Dan zul je zeker aan je trekken komen in Vlissingen. De boulevard is maar liefst 2 kilometer lang en eindigt bij het statige monument van zeevaardheld Michiel de Ruyter. Maar neem ook absoluut een kijkje in het Arsenaal, waar je oog in oog komt te staan met de haaien en waar je spannende piratenattracties kunt vinden.

boulevard vlissingen