Strand

Noordzee
De Noordzee-stranden van Zeeland behoren al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. Op enkele minuten van de camping tref je het Banjaardstrand, een gezellig familiestrand met een prima horecagelegenheid. Een professionele beachwacht zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van het water. Als je op het strand ligt, zie je aan de ene kant de duinen en aan de andere kant de Noordzee. Aan de rechterzijde ligt Zeelands trots, de Stormvloedkering, die ervoor zorgt dat Zeeland bij noodweer droge voeten houdt. 

Banjaardstrand2

Zeeuwse Riviera
Rijd je iets verder naar het Westen tref je de stranden aan van Westkapelle, Domburg, Zoutelande en Dishoek (Vlissingen), ook wel de Zeeuwse Riviera genoemd. Wil je grote zeeschepen zien? Ga ze dan eens spotten op het Nollestrand in Vlissingen. De vaargeul ligt pal langs de kust en zorgt voor de meest spectaculaire beelden. 

Oosterschelde
Niet alleen aan de Noordzee zijde kun je genieten van het water. Aan de Oosterschelde zijn ook tal van mooie plekjes te vinden waar je heerlijk kunt genieten van alles wat Zeeland zo mooi maakt. Zo is de Oosterschelde een ware trekpleister voor duikers. Uit alle hoeken van het land komen watersporters hier naar toe om de onderwaterwereld te bekijken. 

oosterscheldestrand

Veerse Meer
Op enkele kilometers van onze camping ligt het Veerse Meer, ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, waterskiƫrs, duikers en vissers. Het meer kent vele onbewoonde eilandjes welke wachten om ontdekt te worden. Doordat de oevers van het meer ondiep zijn, is deze uitstekend geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Veerse meer