Over Klaverwijk

Adriaan en July Hartog
Ondernemend en gastvrij

Klaverwijk 48

Historie
Adriaan is geboren en getogen op de boerderij "Klaverwijk". In 1912 trouwde Adriaans opa met een jonge vrouw van Noord Beveland en samen vestigden zij zich op deze plek. Zij stonden daarmee aan de basis van de huidige agrarische activiteit, een akkerbouwbedrijf, groot 50 hectare, waarbij hoofdzakelijk suikerbieten, aardappelen, uien en granen worden verbouwd. Adriaan behoort tot de 3e generatie die op de boerderij woont. In 1979 trouwde hij zijn grote liefde July en samen kregen ze 2 zonen Christiaan en Rik. Inmiddels genieten zij ook van het opa en oma zijn van hun 2 kleinkinderen.

Gastvrijheid
July heeft het begrip gastvrijheid al van jongs af aan mee gekregen. Haar ouders hadden namelijk een pension in Oud Sabbinge. En hoewel ze eerst werkzaam was bij een exportbedrijf kroop het bloed waar het niet gaan kon. In 1987 startten zij daarom een minicamping. Naar eigen zeggen de manier om de zorg van de kinderen te combineren met het ontmoeten van een diversiteit aan mensen. En daar geniet ze tot op de dag van vandaag intens van.

Eén doel
Voor July en Adriaan telt maar 1 doel: een prettig verblijf bieden aan al hun gasten. Hoe? Door ze hartelijk te verwelkomen, altijd klaar te staan, de tijd te nemen om alles uit te leggen en door elke dag een persoonlijke ronde over de camping te doen. Geen vraag is haar te veel. Wil je weten waar je de lekkerste mosselen kunt eten of welk strand je het best kan kiezen? July legt het je graag allemaal uit. En Adriaan, die is populair bij de kids, omdat hij ze met regelmaat de kans biedt om een trekker of een combinemachine van binnen te bekijken.